Bilim Merkezi ortaokul oluyor!

Ortaokul olacak
Yıldırım Şirinevler Mahallesi'ndeki Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi'nin iki katı ortaokul olarak kullanılacak. Bir sonraki eğitim dönemine hazırlanması planlanan binanın, okul olarak kullanılması için konumu ve trafik durumu düşünülerek titiz bir proje hazırlandı.

8 bin 144 metrekare arsa üzerine projelendirilen Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi binası bin 150 metrekare tabanlı alan olup 3 bin 450 metrekareye 3 katlı olarak inşa edildi.

Her şey düşünüldü
Meclis kararıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen Bilim Merkezi'nin mevcut binasında ise, çocukların deney ve gözlem yapabilmesi için ayrılan bir bölüm bilim merkezi olarak hizmet vermeye devam edecek.

11 adet atölye odası olan ve 6 milyon liraya mal olan merkez, dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla açılmıştı. Bilim Merkezi'nin verimli kullanılamaması eleştirilere neden olmuştu.
 
HAKİMİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181