"Bu iki dönüşüm Trabzon'a yeni bir merkez getirecek"
Trabzon Ortahisar Belediye Başkan vekili Selahattin Çebi, Ortahisar Belediyesi'nin takip ettiği iki büyük projenin kent turizmine ciddi katkı sağlayacağını ifade etti. TOKİ ile birlikte yaptıkları Zağnos 4.etap dönüşüm projesini çok önemsediklerini söyleyen Çebi, 'Bu proje ile Belediye hizmet binamıza da kavuşacağız. Yıkılan çocuk yuvasının yerine hizmet binalarını koyacağız ve o bölgede sosyal donatı alanları ve parklarda yapacağız.' diye konuştu.

Cebi şöyle dedi: 'Bir başka projemiz de Ortahisar dönüşüm projesi. Ortahisar'da tarihi evler ortaya çıkarılacak, ayrıca o bölgeye bir de müze kurma fikrimiz var. İnanılmaz bir şekilde turist çekecek. Ortahisar Belediyesi olarak ticaret ve turizmin gelişmesi noktasında da katkılarımız sürüyor. Sayın Başkanımız Ahmet Metin Genç, Trabzon ile Ankara arasında mekik dokuyor. Nisan ayı itibariyle çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. Kış sezonunu başarıla geçtik. Bütün mahallelerimiz için asflat ve beton projemiz var. Muhtarlarımız rahat olsun. Kış sezonu ve yağmurun yollarda bıraktığı hasar gidereceğiz.'

Taka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181