Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Karacabey'e yoğun destek
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bütünşehir uygulamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne dahil olan ilçelerden Karacabey’de, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte ilçeye değer katan çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla faaliyetlerini hızla sürdürdüklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 ilçede her köşede çalıştıklarını ifade ederek, “Yıllardır beklenen yatırımlar artık yapılıyor. Karacabey’in en önemli bölgelerinden Yeniköy ve boğaz bölgesi, Bayramdere ve boğazımız, Marmara’nın da en güzel sahillerinden… Bursalıların yazı geçirdiği bu prestijli bölgede, Yeniköy ve Malkara arasındaki ana caddede yol oldukça bozuktu ve büyük sıkıntı oluşturuyordu. Yılların beklentisi olan bu çalışma da Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleşti. 4 kilometrelik Yeniköy – Malkara yolu tamamlandı ve halkın kullanımına sunuldu” diye konuştu. Başkan Altepe, ilçedeki tüm yolların düzenlenmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını sözlerine ekledi.

“Karacabey’de 5 yılda yapılamayan yol, Büyükşehir ile 1 yılda yapıldı”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ilçeye desteklerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Özkan, Karacabey’in yüzünün Büyükşehir Belediyesi ile güldüğüne değinerek, “Büyükşehir’in büyük gücünü ve imkanlarını yanımızda güçlü bir şekilde hissetmeye başladık. Yeniköy Malkara yolu yaklaşık 30 – 40 yıldan beri yapılmayan ve vatandaşların sıkıntı çektiği bir yoldu. Yeniköy, bir tatil bölgesi. Buraya gelen tatilciler de bu sıkıntıyı çekiyorlardı. Büyükşehir’in destekleriyle 4 km’lik çok güzel bir yol yapıldı” dedi.
Karacabey’in köyleri ile tarlalar arasındaki bağlantı yollarının da yapıldığına işaret eden Özkan, “Büyükşehir’in hizmet sağanağı ilçede güçlü bir şekilde devam ediyor. Karacabey’de 5 yılda yapılamayan yol, Büyükşehir ile 1 yılda yapıldı. Bu da vatandaşların ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ne olan güvenine bir kez daha artırdı” ifadesini kullandı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181