Bursa Samsun uçak seferleri başlıyor
Yenişehir Uluslararası Havalimanı'ndan birçok kente uçak seferi düzenleyen Anadolujet, toplamda 5 merkeze gerçekleştirdiği tarifeli seferleri 6'ya çıkararak Bursa Samsun arası uçak seferleri başlatacağını açıkladı.

Anadolujet tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenecek Bursa Samsun uçak seferleri 21 Ekim Çarşamba günü saat 12.40'ta yapılacak ilk seferle başlayacak.

Bursa'dan Samsun'a ulaşım konusunda yeni bir sayfa açan Anadolujet Bursa Samsun uçak biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi. Anadolujet tarafından satışa sunulan biletlerin fiyatları 59 tl ve 89 tl olarak gerçekleşiyor. Esnek fiyat uygulaması olan biletlerde erken alım yapanlara özel fiyat uygulanıyor. Bursa Samsun uçak seferleri ile Bursa Samsun arası 1 saat 15 dakika düşecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181