Bursa timsah arena'da son durum! Timsah Arena ne zaman açılacak ?
Bursalı futbolseverlerin açılışını merakla beklediği Bursa Timsah Arena'da son durum nedir ? Dünyanın en heyecan verici stadyumları arasında gösterilen ve sıradışı mimarisi ile büyük beğeni kazanan Timsah Arena açılış tarihi belli olmaya başlıyor.Peki Bursa timsah ne zaman açılacak ?

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bursa Timsah Arena stadyumunda gelinen son durum taraftarları heyecanlandırmaya başladı. Stadyum çevresinde yapılan düzenlemeler ile taraftar turnikeleri, vip ve basın girişleri, kuzey güney-batı doğu tribün girişleri, bursaspor bilet satış noktası, bursastore, otopark girişleri ve misafir takım girişleri tamamlandı. 

Bursa Timsah Arena stadyumunun en gözde simgesi olan Timsah figürünün tamamlayıcı noktası olan Timsah kafası inşaası da sürüyor. Bursa karayoluna bakan tarafta yapımı süren sembolün yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Son olarak stadyumda gelinen nokta ve stadyumun açılışı ile ilgili bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, yaptığı açıklamada stadyumdaki çalışmalarda son aşamaya gelindiğini ve büyük bir titizlikle çalıştıklarını söyledi. Ödünç;"Büyükşehir Belediyesi olarak stadyumun açılabilmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. UEFA kriterleri doğrultusunda birtakım düzenlemeler yapmamız gerekiyordu. Şu aşamada da bunları tamamlamakla ilgileniyoruz. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun.Timsah Arena stadyumu bittikten sonra dünyanın konuştuğu bir stadyum olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181