Çömlekçi kentsel dönşüm projesi başladı
Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap çalışmaları biter bitmez, ikinci etap çalışmalarına başlanacak. Çömlekçi Kentsel Dönüşümü'nün Trabzon için dev bir yatırım olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "TOKİ ile beraber gerçekleştirmekte olduğumuz Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi için birinci etap kalan kısımdaki yıkımlarımızı yoğunlaştırmış durumdayız. Projenin inşasına başlanacak" dedi.

Çömlekçi'de 2. atak Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap için hak sahipleriyle görüşmelere 15 Şubattan itibaren başlanacağını söylediM TRABZON- Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmekte olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde birinci etap kentsel dönüşüm alanında kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarına devam edilirken, ikinci etap kentsel dönüşüm alanı için hak sahipleriyle görüşmelere 15 Şubat'tan itibaren başlanacak.

Çömlekçi birinci etap dönüşüm alanında yıkım çalışmaları devam ederken bir yandan da ikinci etap dönüşüm alanı için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Mahkemelerin birinci etap kentsel dönüşüm alanı için belirlediği değerleri revize ederek, ikinci etap dönüşüm alanındaki hak sahiplerine sunmuş olacağız. 15 Şubat'tan itibaren bu görüşmelere başlayacağız. Bu yöntemle çok daha hızlı bir şekilde sonuç alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Gümrükçüoğlu "Bu proje kapsamında yıkılacak olan toplam bina sayısı 910'dur. Bu projenin toplam maliyeti 500 milyon TL'nin üzerindedir" diye konuştu.

Türk Sesi Sesimiz Trabzon


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181