Doğanlar'a kentsel dönüşüm şart!
Doğanlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacının olduğuna dikkat çeken Tanoğlu, "Şehrin merkezinde yer alan doğanlar, maalesef Karatay'a pek yakışmıyor. Çünkü mahallenin arka taraflarına doğu ilerledikçe yıkık dökük evler karşımıza çıkıyor. Bu yüzden bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için Doğanlar Mahallesi'ne kentsel dönüşümün şart olduğunu düşünüyorum"dedi.

MAHALLEYE KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART
Doğanların, kalabalık ve sıkıntılı bir mahalle olduğuna dikkat çeken Tanoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Doğanlar Mahallesi'nin bir kısmı benim sorumluluğumda yer alıyor. Şehrin merkezinde yer alan Doğanlar, maalesef Karatay'a pek yakışmıyor. Çünkü mahallenin arka taraflarına doğu ilerledikçe yıkık dökük evler karşımıza çıkıyor. Bu yüzden bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için Doğanlar Mahallesi'ne kentsel dönüşümün şart olduğunu söylüyorum. Ayrıca bu kentsel dönüşümü isteyen vatandaşlarımızda var. Bunu zaman zaman dile getiriyorlar. Bu yüzden Doğanlar Mahallesine kentsel dönüşüm istiyoruz."

"DOĞANLAR KADERİNE TERK EDİLDİ"
Doğanlar Mahallesi'nin kalabalık ve asayiş açısından sıkıntılı bir mahalle olduğunu belirten Tanoğlu, " Bu mahalle asayiş açısından biraz sıkıntılı. Ama bu mahalle ile ilgilenen pek yok. Sanki mahalle kaderine terk edilmiş gibi. Bir ara kentsel dönüşüm muhabbeti oldu ama kimseden bir ses çıkmadı. Kentsel dönüşüm gündeme geldiği zaman çok sevinmiştik ama sevindiğimiz ile kaldık. Mesela Sedirler, Keçeciler gibi mahallelerin sorunları çözüldü ama Doğanlar Mahallesi'nin sorunları bir türlü çözülemedi" dedi.

"GÜVENLİK İÇİN MOBESE KAMERASI İSTİYORUZ"
Doğanlar Mahallesi'ne gerekli olan önemin gösterilmesiyle beraber mahallede her şeyin dört dörtlük olacağım ifade eden Kuzgunkavak Mahallesi Muhtarı Yusut Tanoğlu, sözlerini şunları kaydetti: "Ayrıca Kuzgunkavak Mahallesi'ne güvenlik açısından bir MOBESE kamerası istiyoruz. Mesela akşam saat 20.00'den sonra hırsızlık yapan da oluyor, yolda vatandaşın önünü kesen de oluyor. Bu sorunumuzu daha önce dile getirdim ama kabul etmediler. Ama ben MOBESE kamerası taktırmak için elimden geleni yapacağım. Özellikle Belediye Başkanımızdan ve diğer yetkililerden bu konuyla ilgili yardımcı olmalarını rica ediyorum. Mahalleye bir MOBESE kamerası taktırmak çok zor olmamalı" dedi.

Anadolu'da Bugün Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181