Emlak Sayfası Line Tv'de başladı...
Bursa'nın ilk ve tek emlak haberleri sitesi olan www.emlaksayfasi.com.tr'nin televizyon formatı "Emlak Sayfası" Line Tv ekranlarında başladı.

Geniş bir kadro ve yenilikçi alt yapısı ile yayın hayatına başlayan ve kısa bir sürede aylık 200 bine yakın kişinin ziyaret ettiği Emlaksayfasi.com.tr yeni yayın dönemine iddialı bir program ile merhaba dedi.

Emlak sektörünün önde gelen isimleri başta olmak üzere yeni konut projeleri ve ticari projelerin ele alınacağı programda ayrıca kentsel dönüşüm ve emlak piyasasına dair en güncel bilgiler ekrana taşınacak.

Emlaksayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu program haftaiçi hergün 12:00'de canlı olarak Line Tv ekranlarında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181