Her daire için bahçe konsepti!
Yaratıcı projelerle geniş ve ferah evler yapmayı ilke edinen Toroslar Yapı, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetiyle 23 yıldır sektörde 30'a yakın inşaat projesini tamamladı. Daima yaptıkları işin arkasında olduklarını belirten Toroslar Yapı'nın sahibi Aziz Kaya, şu anda Mersin'de 3 bloklu ve her daireye 1 bahçeli proje hazırladıklarını söyledi.

30'A YAKIN PROJE
1992 yılından beri sektörün içinde olduğunu söyleyen Aziz Kaya şöyle konuştu: "Biz bir aile şirketiyiz. 4 oğlumla birlikte çalışıyorum. Proje başlangıcım İstanbul. Ancak beni buraya yönlendiren Adana insanlarının sıcaklığı oldu. İstanbul Anadolu yakasında bir proje yaptık. Sonrasında Adana'ya yerleşip Adana'nın bütün semtlerinde inşaatlar yapmaya başladık. Örneğin; Çağdaş Kent, Kaya Park Gold gibi projeler hazırladık. Tek bloklu apartman olarak 30'a yakın proje yaptık."

BİTİRİP SATIYORUZ
"Tüketiciler bizlerden farklı projeler bekliyor. Geniş ferah evler inşa ediyoruz" diyen Aziz Kaya, "Bizim yaptığımız inşaatlarda yüzme havuzu, jeneratör, ankastre, çocuk alanları gibi müşterinin bizden bekleyeceği her şey mevcut bulunmaktadır. Sağlam ve güvenilir firma olduğumuz için bizi tercih ediyorlar. Önemli olan müşteriyi memnun etmektir. Bizler daima yaptığımız işin arkasındayız. Dairelerimizi bitirip ondan sonra satışa sunuyoruz" dedi.

EV ALACAKLARA UYARI
Mersin içinde farklı projeler düşündüğünü kaydeden Kaya, "13 dönüm üzerine 3 blok yapıyoruz. Peyzaj alanı, oyun alanı yüzme alanı, sosyal tesis ve en önemli tarafı her daireye bir bahçe düşünüyorum. Şu anda devam eden projelerimiz için 2 ay içerisinde örnek dairemizi hazırlayacağız. Ve 2017 yılının sonunda projemizi tamamlayacağız. Önümüzdeki süreçte başarılı projelere imza atacağız. Ev alacak olanlara bir çağrım var. Mutlaka belediyeden projeyi inceletin, tapudan sorgulatın, daha sonra satıcıyla görüşün" şeklinde konuştu. 


Sabah Adana Güney Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181