Isparta yeni otogarına kavuşacak!
Projesi hazırlanan ve önümüzdeki ay ihaleye çıkarılması planlanan Çünür Yeni Otogar için inşaat işiyle uğraşanlara ve müteahhitlere çağrıda bulunan Başkan Günaydın, "Bugünden itibaren burada herhangi bir sosyal donatı alanı alma ihtiyacımız kalmamıştır" dedi. Isparta Belediyesi'nin, bir yıldan bu yana büyük uğraş verdiği Çünür Mahallesi'ne yapılacak olan Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi. 200 dönümlük alanda, 75 bin metrekare oturum alanına sahip olacak ve içerisinde 1350 araçlık otoparkı, gül bahçeleri ve alışveriş merkezlerinin de yer alacağı otogar alanında arsa alım işlemleri tamamlandı.

Belediyenin teknik ekibiyle projede gelinen son aşamayı değerlendiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar çalışmalar kapsamında otogar alanında arsa alımları gerçekleştirdiklerini ve bunun içerisinde inşaat firmaları tarafından getirilen sosyal donatı alanlarının da bulunduğunu hatırlattı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugün itibariyle burada herhangi bir sosyal donatı alanı alma ihtiyaçlarının kalmadığını duyurdu.

Başkan Günaydın'ın konuya ilişkin yaptığı açıklaması şöyle: "Isparta için gerekli ve gelecekte de uzun süre hizmet verecek olan bir projeyi ürettik. Bir yıldan bu yana çalıştığımız otogar projesi netleşti. Kısa bir süre sonra da ihalesi gerçekleştirilecek. 200 dönümlük bir alan için başlanan projede satın almaları bitirdik. Bir miktarda bu çalışmalar içerisinde inşaat firmaları tarafından getirilen sosyal donatı alanları da oldu."

Anayurt Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181