İznik’te sahil düzenlemesi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeniden düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar ilçelerde de yüzleri güldürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Gölü sahilindeki incelemesinde, bölgede yapılacak düzenleme çalışmalarını anlattı.

İznik Gölü sahil düzenleme çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını kaydeden Başkan Altepe, “İznik’te yıllardır beklenen çalışmalar Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılıyor. Hazırlıklar tamamlandı, Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulu’nun gerekli onaylarından da geçti. Şu anda ihaleye çıkıyor. İhalenin ardından artık burada yaz sonunda faaliyet başlayacak. İznik sahilinde DSİ Darka tesislerinden, Karayolları tesislerine kadar yaklaşık 3.8 kilometrelik alan komple düzenlenecek” dedi.

Yaya ve bisiklet yolları, yeşil alan, sahil ve plaj düzenlemeleriyle sahilin boydan boya değişeceğini ifade eden Başkan Altepe, “Sadece 115 kilometrelik deniz sahillerinde değil göllerin sahillerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en büyük 5. Gölü olan İznik Gölü sahilinde yapılacak çalışmalar bölgeye vizyon katacak. Kafeteryalardan sosyal donatı alanlarına kadar her türlü uygulamayla sahilin ve gölün en güzel şekilde kullanılabilmesi sağlanacak. İlçeye değer katacak projeyle gelecek yaz İznik’in çehresi değişecek” diye konuştu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da Başkan Altepe’ye İznik’teki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “İznik Gölü sahilinde yapılacak çalışmalarla birlikte İznik’in değerine bir değer daha katılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181