Kanal İstanbul için kanun tasarısı Başbakanlığa sevk edildi!
Kanal İstanbul Projesi ile ilgili soruları yanıtlayan Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının projeye dair çalışmalara başladığını, projenin gerçekleştirilmesi için yapılması gereken birkaç maddelik bir yasal düzenleme bulunduğunu anımsattı.

Başbakan Yardımcısı Elvan, "Bu düzenlemeyi de önümüzdeki günlerde yapacağız. Ulaştırma Bakanlığımız kanun tasarısını Başbakanlığa sevk etti" diye konuştu.

Kanal İstanbul'un hükümetin önemli projeleri arasında yer aldığını anımsatan Elvan, güzergahla ilgili çalışma gözden geçirileceğini, yasal düzenlemenin yapılacağını ve daha sonra projeye yönelik somut adımın atılacağını, bu konuda net bir zaman veremeyeceğini de sözlerine ekledi.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181