Kartepe Belediyesi arsa satışı 26 Mayıs'ta!
Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait tapuda Köseköy 321 Ada 5 Parsel 326 metrekare yüzölçümlü, 3 katlı konut alanı 0.40/1.20 imar durumu koşullarına sahip taşınmazın satış işi ile ilgili encümende ihale açtı.

Belediye encümen salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir ve 100,00 TL karşılığı Kartepe Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad. No.12 Kat.4 Kartepe/Kocaeli adresinden temin edilebilir.

Kartepe Belediyesi Encümenin de ki arsa satışı ihalesi için istekliler ihale şartnamesini 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 16.00’a kadar temin edip dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor. Arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 10.20’de ihale kapalı zarf teklif usulü yapılacak.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr adlı internet adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Kartepe Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181