"Kentsel dönüşüm Yüreğir halkının geleceği"
Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Celikcan Akıncılar Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla buluştu. Kışla Mahallesi örneğinde olduğu gibi Kentsel Dönüşümle Yüregir'in modern bir görünüme kavuşmaya başladığını belirten Başkan Celikcan Akıncılar Mahallesi sakinlerine çalışmalar hakkında bilgi verdi, kentsel dönüşümü Yüregirlinin geleceği olarak gördüklerini söyledi.

Adana'ya örnek oldu
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Akıncılar Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla buluştu. Kışla Mahallesi örneğinde olduğu gibi Kentsel Dönüşümle Yüreğir'in modern bir görünüme kavuşmaya başladığını belirten Başkan Çelikcan Akıncılar Mahallesi sakinlerine çalışmalar hakkında bilgi verdi, kentsel dönüşümü Yüreğirlinin geleceği olarak gördüklerini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve meclis üyeleri ile birlikte Akıncılar Mahallesi'nde Adana Romanlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarının da hazır bulunduğu toplantıda mahalle sakinlerine yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Çelikcan Akıncılar Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

5 Ocak Gazatesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181