Kocaeli'de 805 araç kapasiteli katlı otopark açıldı!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yaptırdığı Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otoparkı'nm otoparkı hizmete alındı. Kuzey tarafında Turan Güneş Caddesi, güney tarafında Bağdat Caddesi'ne cephesi bulunan son derece geniş bir alanda yer alan katlı otopark, dünden itibaren Belde A.Ş. tarafından işletilmeye başlandı. Haldız İnşaat tarafından yapılan Kadıköy Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otoparkı projesinin, hizmete alman otoparkı bölgedeki park sorununu da kökten çözecek. Kapalı otoparkın hizmete girmesiyle, İzmit'in doğusundaki otopark sorununun büyük ölçüde ortadan kalkması bekleniyor.

GENİŞ, FERAH
805 araç kapasitesi bulunan kapalı otoparkın içi, geniş, ferah. Araçlar rahatça manevra yapabiliyor. Belde A.Ş'nin işlettiği otoparkta 1 saate kadar ücret 3.50 TL. 24 saatlik park ücreti ise 8.75 TL.

MUHTEŞEM BİNA
Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Kadıköy Mahallesi'nde Kapalı Pazar Yeri olarak yaptırdığı dev bina, pazarcılar beğenmediği için aylardır boş duruyordu. Binanın kapalı otopark bölümü dün tören düzenlenmeden hizmete açıldı.

OTOPARKTAKİ FİYATLAR
Haftanın 7 günü 24 saat hizmet verecek Kadıköy Katlı Otoparkı, binanın 2,3 ve 4.katlarında hizmet verecek. 805 araç kapasiteye sahip otoparkta saatlik ücret 3.50 TL olarak açıklandı. Otoparkı kullanan araç sahipleri 1-2 saat 4.50 TL, 2-4 saat 5.75 TL, 4-8 saat 6.50 TL, 8-12 saat 7.50 TL, 12-24 saat için 8.75 TL fiyat ödeyecekler. Son derece geniş ve modern otopark 805 araç kapasitesiyle bölgede önemli bir soruna kökten çözüm olacak. Kadıköy Katlı Otoparkı'na araçlarını bırakanlar bir saat için 3,5 TL ödeyecekler. 24 saatlik park ücreti 8,75 TL olarak belirlendi.

Özgür Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181