Kocaeli'den kentsel dönüşüm master planı!
17 Ağustos depreminin üzerinden 16 yıl geçmiş olmasına rağmen şehrimizde bulunan riskli yapılarda yaşayan vatandaşlarımız için tehlike halen devam etmektedir. Olası bir afette riskli yapılardaki vatandaşlarımızın canları tehlike altındadır. Başta bu gerçeği ortaya koymak ve çözüm arayışları için bir araya gelindi.

PİLOT BÖLGE ÇALIŞMALARI BAŞLAMALI
Kocaeli, Gölcük, Değirmendere Beldesi Afet Risk Yönetimine dair tehlike analizinin saptanması projesi ile başlayan toplantı, Ada bazlı dönüşüm, Mülkiyet hakkının transferi, Kent tasarım, Sokak tasarım, Mimari tasarım konularının ardından "Pilot bölge ile çalışmalara başlanmalı" cümlesiyle devam etti.

RAPOR İÇİN BİRARAYA GELECEKLER
Zekai İren Başkanlığında yapılan Kentsel Dönüşüm Master Planı Sunum toplantısına Abdurrahman Çuhadar da katılarak fikir ve düşüncelerini paylaştı. " Kocaeli'nin Kentsel Dönüşümü çok zor kabullendiğini, ama bu durumun insanların ön yargılarından kaynaklandığını belirtti." Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve İmar Komisyon Kurulun da görevli olan Yönetim Kurulu Üyeleri toplantı sonunda paydaşları ile sunulacak rapor için 23.03.2016 Çarşamba Günü bir araya gelme kararı alarak toplantıyı sonlandırdı.

Bizim Yaka Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181