Kocaeli için dikey mimari önerisi!
Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Sayın Şemsettin Ceyhan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi. Özellikle Kentsel Dönüşüm ve İmarda Yapılaşma Şartları konusunda yürütülen çalışmada gelinen noktayı anlattı.

DİKEY MİMARİ ÖNERİSİ
Bu konuda destek isteyen Zekai İren "Siyasî iradenin bu çalışmaya destek vermesi olmazsa olmazlardan. Herkes imar ve kentleşme konusundaki sorunları biliyor, kabul ediyor ve bir noktada buluşuyor. Öyleyse bu sorunu çözmek yine hep birlikte gösterilecek iradeye ve gayrete bağlı. Biz bu şehrin iş adamları, müteahhitleri olarak kentimize değer katacak projeler üretmek, marka binalar inşa etmek istiyoruz. Bunun için bazı sorunların dikey mimari ile çözüleceğini düşünüyoruz" dedi.

CEYHAN'DAN MÜZAKERE MESAJI
Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek genç bir ekipten güzel çalışmalar çıkacağını ümit ettiğini belirtti. Devamında şunları söyledi; "Biz siyasiler olarak kentleşme, yeni yapılaşma, ve kentsel dönüşüm konularını şehrin siyasi dinamikleri ile sürekli görüşüyoruz. Dediğiniz gibi herkes planlı şehirleşme ve yaşanabilir bir kent konusunda mutabık. Artık bu dönüşüm lokal bir bölgede küçük bir alanda da olsa bir an önce başlamalı, tabiki bu çalışma taraflardan hiçbirinin mağdur olmayacağı, aksine kazanacağı bir formülle yürütülmeli. Bu hususta biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çalışmanız neticelendiğinde karşılıklı oturup raporunuzu daha uzun bir zaman diliminde müzakere etmek isteriz." Birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile görüşme nihayete erdi.


Bizim Yaka Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181