Konya Karatay'da Akçelebi Kooperatifi kuruldu!
Karatay'da Akçelebi Kooperatifi kuruldu Karatay Belediyesi, 23. toplu konut hamlesi olan 984 dairelik Akçelebi Konutlarının ön kayıtlarını almaya başladı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana Müzesi'ne yakın bir bölgede kurulacak yeni kooperatifin 230 bin metrekarelik bir alanı kapsadığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ve Karatay Belediyesi olarak yüzlerce vatandaşla yapılan istişareler neticesinde anlaşmaya varıldığını dile getiren Hançerli, Mevlana Kültür Merkezi karşısında yeni bir kentsel dönüşüm çalışması başlattıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Aslanlı Kşla Caddesi, Ali Ulvi Kurucu, Sarı Hasan ve Şeyhulema Recepağa caddelerinin çevrelediği alan içinde kalan bölgede hayata geçecek proje kapsamında ticari alanlar, otel yerleri, rekreasyon alanları ve daireler olduğunu ifade etti. Akçelebi Kooperatifi'ne üye kayıtları 24 Mart -1 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Anadolu'da Bugün Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelebi konutlari adaletsiz oldu 11 ay önce

A gurubu 2 artı 1 en sona aldınız ne hikmetse kiralar uçtu yıkın yikmiyorsunuz yapın yapmıyorsunuz kira yardimi yapın onuda yapmıyorsunuz cözüm nedir

banner182

banner181