Osmaniye Masal Park'ta inşaat çalışmaları başlıyor!
Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat yapım çalışmalarına başlanıyor. Masal Park'ın temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin katılacağı ile törenle atılacak.

Eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 35 dönümlük bir arazide yapılacak Osmaniye Masal Park'ın tanıtım merkezini Devlet Bahçeli açmış ve projeyi çok beğendiğini belirtmişti. Temel atma töreni ile birlikte bazı yatırımların da açılışının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, tüm hemşerilerini coşkulu törene davet etti.

7 BÖLGE TANITILACAK

Başkan Kadir Kara, "Hemşerisi olmaktan onur duyduğum Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımları ile Masal Park'ın temelini birlikte atacağız. Projeyi yaparken temel hedeflerimiz kentimizin sosyal imkânlarını arttırarak, vatandaşlarımızın güzel zaman geçirebileceği, büyük bir aktivite alanı oluşturmak. Bu proje ile ülkemizin 7 bölgesini tanıtacağız" diye konuştu.

Sabah Adana Güney Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181