Sakarya Erenler'e 50 yılda 50 proje!
ERENLER'DE 50. YILDA 50 PROJE
Erenler'de 50. yılda 50 PROJE Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya'nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturuyor, öztürk, "Spor, eğlence ve dinlenme acısından cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

Sakarya'nın ilkleri olan dev vizyon projelerini insan odaklı belediyecilik anlayışıyla halka ulaştırdıklanm söyleyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline gelecek olan sosyal yaşam merkezi projemiz kısa süre içerisinde sadece Erenler sakinleri değil, tüm Sakaryalı vatandaşlanmızın hizmetine sunulacak şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

İhale süreci tamamlanarak İnşaat çalışmalarına başlanan sosyal yaşam merkezi projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Öztürk, Erenler Belediyesi'nin birbirinden önemli dev vizyon projeleri arasında yer alan sosyal yaşam merkezi ilçeyi cazibe merkezi haline getirecek.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Erenler Belediyesinin 50. Yılda 50 proje vaatleri arasında yer alan sosyal yaşam merkezi içerisinde sentetik buz pisti, sguash salonu, tenis kortu, fitnes salonlan, bay bayan yüzme havuzlan, sauna, hamam, tuzodalan, buhar odası, kafeterya ve çocuk eğlence merkezleri ile tüm Sakaryalı vatandaşlanmıza hizmet verecek.

50. YILDA 50 PROJE

2014 seçimleri öncesinde Erenler'in Belediye oluşunun 50. yılında "50. Yılda 50 Proje" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Öztürk, 'Üstesinden gelebilir miyiz diye endişeleniyordum ama bugün geldiğimiz noktada hedeflenen 50 projenin 32 tanesini tamamen bitirmiş durumdayız. Geriye kalan projelerimize çalışmalarımızı hızlandırarak ek olarak yeni birçok proje daha ilave etmiş durumdayız.

ESENLER CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELİYOR

Mahalleleri birer çekim merkezi haline getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Öztürk, İlçemizin tüm bölgelerinin canlanması adına inşa ettiğimiz sosyal temalı park ve alanlar ile tüm ilçe genelimizin her bir mahallesini ayrı ayrı birer cazibe merkezi haline getiriyoruz. Geliştirdiğimiz yeni vizyon projemiz olan, ada şeklindeki sosyal donatılı ve temalı park alanımız ile içerisinde maket gemi havuzu, model araç pisti, açık hava etkinlikleri için geniş bir meydan, kafe, restaura'nt ve yürüyüş yolları ile yakın bir zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.

ERENLER'DE "ANAHTAR TESLİM ZAMANI"

Erenler Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının TOKl'den bağımsız olarak başlattığı kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı tamamlandı. Proje kapsamında tamamlanan 280 konut ve 1 işyeri merkezinin anahtarlarının sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

TÜRKİYE'DE İLK

Erenler Belediyesi Türkiye'de bir ilke imza atarak TOKl'den bağımsız olarak bir Kentsel Dönüşüm Projesi başlatmıştı. Bakanlar Kurulu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın izniyle 1 Şubat 2015'te çalışmalara başlayan Erenler Belediyesi 1 yıl gibi kısa süre içerisinde 1. etap çalışmalarını tamamladı.

ERENLERİ YENİLİYORUZ

Projenin tamamlanması nedeniyle bir açıklama yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit ÖZTÜRK, 'Güvenli şehirler oluşturmak için Bakanlığımızın desteği ve Bakanlar Kurulumuzun onayı ile başladığımız kentsel dönüşüm projesi nedeniyle sevinç içerisindeyiz. 10 şiddettinde depreme dayanıklı konutlar ile Erenler'i yeniliyoruz. Toplam 9 etaptan oluşan Kentsel Dönümüsün 1. etabını tamamlayan, 2. etap konutlar için de ça ışmaların devam ettiğini belirten ÖZTÜRK, 'Hak sahibi vatandaşlardan muvafakatnamelerin alınmasıyla, ihaleye çıkılacak ve ardından inşaatların yapımına başlayacağız. 184 dönümlük bir alanda 1071 konut üretilecek' bilgisini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181