Şinasi Gülcüoğlu yenilenen Bünyan'ı anlattı!
Başkan Gülcüoğlu yaptığı ön sunumda yapılan hizmet ve hayata geçirilen projelere değinerek şunları kaydetti:

"HERKES İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ"
"Sizlerin teveccühü ve desteği ile hizmette 2. yılı geride bıraktık. Bu süreçte birçok başarılı projeyi hayata geçirdik, bir çok ilke imza attık, ilçemizi bir çok ilk ile buluşturduk ve daha güzel, daha modern, hızla büyüyen bir Bünyan için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Geriye dönüp baktığımızda; her yaş için spor ve sağlıklı yaşam olanaklarını sağlamak; halkımızda sporu bir yaşam kültürü haline getirmek için çalışmalar yaptık. Sadece 2015 yılı içinde 4'ü spor kompleksi niteliğinde 7 parkı ilçemize kazanırdık. Bununla da kalmayarak mevcut parklarımızı yeniden elden geçirerek, kamelyalar, oturma bankları, fltness grupları, oyun aletleri, aydınlatma sistemleri ve sentetik çim ile modernize ettik. Karakaya ve Elbaşı mahallelerimizde iki yeni mesire alanı düzenlemesi için çalışmaları başlattık. Modern ve çağın gereklerine uygun planlar yaparak doğalgaz alt yapı çalışmalarını başlattık, TOKİ konutları için başvuru sürecini tamamlayarak sözleşme aşamasına getirdik. Kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatarak, tarih mirasının ayağa kaldırılıp restore edilmesi için projeler ürettik. Tüm mahallerimizde 70'in üzerinde harabe yapıyı ortadan kaldırarak ilçemizi atıl görüntüsünden kurtardık.

"BÜNYAN İÇİN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"
Değerli vatandaşlarımıza ilçe sınırları içinde çağdaş kent hizmetlerinin tamamının en iyi şekilde verilmesini sağlamak amacıyla; araç ve makine parkımızı genişleterek yine bu alanda ilkleri ilçemize kazandırdık. Daha çağdaş ve modern bir Bünyan için teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Artık insan gücüyle iş yapma dönemi sona ermiş, makine gücüyle hizmet üretme dönemi başlamıştır. Bu düşünceyle; daha önce ilçemize kazandırdığımız 4 yeni kamyona ilave olarak 1 ekskavatör, 1 kepçe, 1 yol süpürme aracı, 1 ilaçlama aracı, 2 ilaçlama makinesi ve vakumlu yol süpürme aracı yeni çöp konteyneri gibi modern temizlik gereçlerini filomuza dâhil ettik ve bugünde inşallah bunlara bir yenisini ekliyoruz.

ALT VE ÜST YAPISIYLA YENİLENEN BİR BÜNYAN VAR
İmkânlarımızı en verimli şekilde kullanarak başarılı hizmetler üreten bir belediyeyiz. Bütün mahallerimize eşit hizmet yaklaşımıyla başlattığımız ve programlı bir şekilde sürdürdüğümüz hizmetler ile Bünyan'da değişim tamamen başlamış ve tüm hızıyla devam ediyor. Genişleyen hinterlandımız ile birlikte 44 mahallemizde yeni yolların açılması, mezarlıkların bakım ve onarımı, ibadethane ve eğitim kurumalarının çevre düzenlemesi ile eksiklerinin giderilmesi, misafir hane, düğün salonu, umumi tuvalet, imam evi gibi 16 farklı tesisin inşasının yanı sıra mahallelerimizin en büyük eksiği olan yol sorunu da yapılan 400 bin metrekareye yakın kilitli parke çalışmasıyla büyük ölçüde giderilmiştir. Meydanlarımızda yeni düzenleme ve aydınlatma projeleri uygulanmıştır. Bununla birlikte ilçe merkezimizde caddelerimizi sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyoruz. Mehmet Özcan Caddemiz tüm alt yapısı tamamlanarak asfaltlandı. İnşallah bu yıl bu çalışmaları daha da genişleteceğiz. Paydaşlarımızla yürütülen koordineli çalışma ve yaptığımız sıkı iş takibiyle ilçe genelinde alt yapı çalışmaları başlamış ilçe merkezimizde 12 bin metrelik asbestin değişeceği Bünyan içme suyu projesi başlama aşamasına getirilmiştir. Hemşehrilerimize daha iyi, daha kaliteli hizmet üretmenin yollarını arıyoruz. Bu kapsamda çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu yükselterek sunulan tatil imkânları ile ödüllendiriyor, verilen eğitim seminerleriyle verim ve kaliteyi yükseltiyoruz.

GİLABURU BİR MARKA DEĞERE SAHİP OLDU
Ürettiğimiz hizmet ve projeler ile ilçemizin yılardır hak eğdiği değeri bir türlü bulamayan değeri gilaburuyu Türkiye kamuoyuna tanıttık. Yapılan şişeleme ve üretilen çayıyla gilaburumuz bir marka değere kavuşturuldu. Kurulan cami temizlik ekibi ile cami ve kuran kurslarımız her daim temiz tutulması sağlandı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak ve motivasyonlarını artırmaya yönelik ücretsiz okuma kitapları ile çocuk sinema gösterimleri projesi hayata geçirildi. Onlara daha yeşil bir Bünyan bırakma adına 100'bine yakın fidan toprakla buluşturulup ilçe genelinde ücretsiz dağıtımı gerçekleştirildi.

"GAYEMİZ İLÇEMİZİ YENİDEN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK"
Biz kendimize bir hedef koyduk ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalıştık. Biz ilçemize, Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin tamamından daha fazla hizmeti kazandırma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Gayemiz yapılan hizmet ve projeler ile ilçemizi yeniden bir cazibe merkezi haline getirmek. Bu yıl içinde hayata geçirilecek proje ve yatırımlar ile ilçemizin yeni bir vizyona kavuşacağını belirtmek isterim. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla hizmetlerin en güzelini hak eden Bünyanlı hemşehrilerimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğimi belirtiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" Başkan Gülcüoğlu 2015 yılı faaliyet raporu ön sunumunu yaprak meclisin yönetimini Meclis birinci Başkan Vekili Erkan Kayapınar'a bıraktı. Bünyan Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi,

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181