Sosyal ve kültürel alanı bozmadan konut yapılacak!
Kahramanmaraş inşaat sektörünün köklü firmalarından Ayden ve Royal Marin İnşaat'ın genç yönetim kurulu üyesi inşaat mühendisi Cemil Kebapcıoğlu, kentin inşaat sektörüne katkı sağlayan projelerinde hizmet kalitesine önem verdiklerini vurguladı: "Şirket yönetim kurulu Mimar Mehmet Dişçeken, Mimar Serkan Kebabcıoğlu ve kurucumuz, babamız Ali Aydın Kebabcıoğlu'ndan oluşuyor. Ayrıca şirket bünyesinde deneyimli mimar ve mühendislerden oluşan şantiye kadrosunun olması, şirketlerimizin hizmet kalitesinin artmasında çok etkili.

Hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşama alanları inşa ediyoruz. İlkemiz, kendimizi sorumlu hissettiğimiz hemşerilerimize yaşayabilecekleri en kaliteli, en estetik, en sağlam mekânlar yapmak, bu mekânlarda aile kavramının, dostlukların, sevginin, saygının, mutlulukların artarak yaşanmasını sağlamak. Sadece inşaat, turizm ve enerji projeleriyle değil; eğitim ve çevre anlamında da topluma katkıda bulunmayı kendimize görev biliyoruz. Çünkü gönülden inanıyoruz ki; en iyi yatırım insana yapılandır. Türkiye'nin doğalgaz ya da petrol zengini bir ülke olmadığını düşünerek, Türkiye'nin doğalgazını gayrimenkul sektörü, girişimcilerini ise petrolü olarak düşünüyoruz. Bu iki noktada da Cemil Kebabcıoğlu: "Sadece inşaat, turizm ve enerji projeleriyle değil, eğitim ve çevre anlamında da topluma katkıda bulunmayı görev biliyoruz..." biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek maksadıyla öne çıkıyoruz."

Geniş sosyal alan
Kaliteli hizmetin ekip çalışmasıyla ortaya çıktığını söyleyen Kebabcıoğlu, öncelikle Kahramanmaraş'ta sektörü geliştirecek projelere imza atmayı hedeflediklerini anlattı: "Her yeni projemizde kaliteyi ön plana çıkararak, sektörde güvenilir bir firma olmayı başardık. Bu başarıyı daha da ilerilere taşıyacak projelerimiz büyük bir hızla devam ediyor. Ortaya koyduğumuz projelerin yaşam alanları oluşturduğu bilincini hiçbir zaman unutmadık. Bu projelerin sektöre olan katkılarının yanı sıra, ülkemize ve toplumumuza sunduğu katkıları da her zaman göz önünde bulundurduk. Firmamız 1983 yılından bu yana Kahramanmaraş'ta güvenli ve estetik birçok projeyi tamamlayarak hizmete sundu. Sosyal ve kültürel yapının bozulmaması için projelerimizde sosyal alanları her zaman geniş tuttuk."

Modern mimarinin anıtı
Kahramanmaraş'ta Dream City projesini hayata geçirerek bu bölgede yeşili, sosyal donatısı en fazla olan tatil köyü gibi bir projeye de imza attıklarını belirten Kebcıoğlu; "Bu projede vatandaşın her türlü konforunu en ince ayrıntısına kadar düşündük. Bu projemizin gördüğü ilgi nedeniyle şimdi Dream City Plus'u inşa etmeye başladık. Dream City Plus bizim için sınırları hayal gücüyle çizilmiş bir dünyadır. Sosyal ve konfor anlamlarında aklınıza gelebilecek süper lüks bir tatil köyünün sahip olduğu her türlü sosyal donatıyı, moda yaratan dizaynıyla 5 + 1 dairelerle sunuyoruz. Her kesime aynı kaliteyle hizmet edebilmek için 1 + 1,2+1,3 + 1, 4+1, 5 + 1 ve 7 + 1 dubleks dairelerimiz devam eden farklı projelerimiz var. Aynı zamanda Royal Marin ile de kalitemizi ve farklı çizgimizi bir kez daha ortaya koymuş olacağız. Sektörde rahatlığa ve genişliğe önem verdiğimiz kadar stüdyo ve 1 +1 projelerde daha dar alanlarda pratik mimari çözümlerde maksimum teknolojik unsurlarla amaca hizmet edebilen yüksek kira getirili dairelere de önem veriyoruz" dedi.

12 Şubat domino etkisi yarattı
Cemil Kebabcıoğlu, 12 Şubat Kahramanmaraş Kurtuluş Günü'yle ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Kahramanmaraş'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızın kutlu olmasını diliyorum. 21 Ocak 1920'de Kahramanmaraş'ta başlayan şanlı direniş 12 Şubat 1920'de büyük bir zafere dönüşmüş tüm yurtta domino etkisi yaratmıştır. Kahramanmaraş'ımıza bu şanlı zaferi getirirken şehitlik mertebesine yükselen muhterem geçmişimize saygılarımızı, şükranlarımızı dualarımızla sunuyoruz." 

Cebrail SARI/Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181