Urla kum denizi yeniden düzenlendi!İşte projenin son görüntüsü
Günübirlik deniz keyfi için Urla Yassıcaada’da konuklarını ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, turistik ilçeye yeni ve özgün bir çekim merkezi daha kazandırdı. Urla Kum Denizi Sahili’ndeki 950 metrelik sahil bandı, engelsiz ve modern bir plaj olarak düzenlenerek bayram öncesi İzmirliler’e armağan edildi. Urlalılardan tam not alan sahil düzenlemesini yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, vatandaşların mutluluğuna ortak oldu.

Kum Denizi Plajı’nda neler var?
Urla’da Atatürk Mahallesi Kum Denizi bölgesinde 950 metre uzunluğunda, yaklaşık 65 bin metrekarelik sahil bandında oluşturulan dev rekreasyon alanı "engelsiz" olarak projelendirildi ve uygulandı. Kum Denizi Plajı’na gelen yaşlı, engelli tüm vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için denize kadar uzanan rampalar yapıldı. Plajın rahat ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için güneşlenme alanları, tam otomatik WC'ler, duş ve soyunma kabinleri, yeme içme birimleri ve 300 araçlık otopark da engelsiz tasarım kriterlerine uygun olarak uygulandı. Bunların yanında sportif faaliyetler için de alanı baştan başa kateden bisiklet yolu, spor aletleri ve tırmanma iplerinin bulunduğu alanlar oluşturuldu.
Peyzaj düzenlemeleri ile de dikkat çeken Kum Denizi Plajı giriş ve çıkışındaki dere üzeri köprüleri de baştan aşağı yenilendi. İzmirlilerin çok amaçlı olarak kullanabileceği Kum Denizi Plajı Rekreasyon Alanı yaklaşık 7.5 milyon liraya mal oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181