Yeraltı çöp konteyner uygulaması Konya'da başladı!
Beyşehir Belediyesi'nin başlattığı pilot uygulama kapsamında yapılan çalışma ile ilçe merkezinde çöp konteynerleri artık yerin altına inmeye başlayacak. Sistemin yaygınlaşması ile birlikte etrafa kötü kokuların yayılması ve görüntü kirliliği gibi sorunlar da tarihe karışacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'de ilk pilot uygulamanın başladığı Avşar Mahallesi'nin ardından çarşı merkezinde de yeraltı çöp konteyneri sistemine geçmeye başladıklarını söyledi.

Çarşı merkezinde ilk uygulamanın yeni düzenleme çalışmaları yapılan Şadırvan bölgesinde başladığını belirten Özaltun, zaman içerisinde değişik mahalle ve noktalarda da çöp konteynerlerinin yer altına inmeye başlayacağını kaydetti. Özaltun, yer altı çöp konteyneri sistemi ile ilgili de bilgiler verdi.

Anayurt Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181