Yıldırım Belediyesin'den  ücretsiz internet hizmeti!

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı teknolojik hizmetlerine devam eden Yıldırım Belediyesi, Emirsultan Meydanı, Cazibe Merkezi, Cumalıkızık, Mimarsinan Parkı, Mustafa Kemal İlhan Parkı ve Bayrak Alanı'nda ücretsiz internet hizmetini vatandaşların kullanımına sundu. Göreve geldikleri ilk günden itibaren tüm hizmetlerini yenilikçi uygulamalar üzerine kurduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, " İletişim çağının vazgeçilmez unsurlarından biri olan interneti ilçemizin 6 farklı noktasında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz" dedi.

'ERİŞİM NOKTALARI ARTACAK'

İnternetin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Edebali, "Günümüzde birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi işlemler artık internet üzerinden yapılıyor. Biz de bu hizmetimizle vatandaşlarımızın bu ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. İlerleyen süreç içerisinde ücretsiz internet erişim noktalarının sayısını artıracaklarının müjdesini de veren Başkan Edebali, "Modern çağın gereksinimini karşılayacak uygulamalarla sosyal donatı alanlarını tam donanımlı dinlenme mekanları haline getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bursa Hakimiyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181