İkinci kentsel dönüşüm master planı Ordu'da olacak!
Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Altınordu ilçesi Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlıkları kapsamında "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Çalıştayı" düzenledi. Yapılan çalıştayda, Altınordu ilçesinde kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan alanların tespit edilmesi amacıyla proje alanları, çöküntü alanları, riskli alanlar, yenileme alanları ve benzeri konular hakkında istişare yapıldı.

Master plan Türkiye'de 2. olacak
Altınordu ilçesinde bundan sonra yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmaları, ilçede dönüşüme acil ihtiyaç duyulan alanları tespit ederek onları etaplandırmak ve daha sonra dönüşüm modellerine çevirmek amacıyla hazırlanan Kentsel Dönüşüm Master Planına göre yapılacak. Master plan tamamlandığında, ilki 2015 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı master plandan sonra ülkemizde uygulamaya konulan ikinci Kentsel Dönüşüm Master Planı olacak.

Ordu Olay Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181