Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 açıklandı!
Birçok kişi tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 açıklandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabı şu şekilde;
Her yıl yeniden belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 tutarı belli oldu. 2019 yılında yapılacak kira yardımı ödemelerinin şartları 11 Mart 2019 tarihli ve 58166 sayılı Bakanlık Makamı Oluru ile yeniden belirlendi. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 zammı ilden ile farklılık göstermekle birlikte kira yardımı tutarının üst sınırı 1.150 TL olarak uygulanacak.

İşte illere göre kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 miktarı detayları;

Yapılan düzenleme ile birlikte maliklere ikamet şartı aranmaksızın ve aynı türden en fazla bir bağımsız bölüm için kira yardımı yapılacak. Ayrıca kiracı ve sınırlı ayni hak sahiplerinin kira yardımı başvurularının, riskli yapı tespiti için Yapı Kimlik Numarası alınma tarihi itibari ile ikamet şartı aranarak değerlen​dirilecek.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 detaylarını sizler için derledik. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç lira ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 şartları için tıklayınız.
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman ödenecek sorusunun cevabı için tıklayınız.
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 sorgulama detayları için tıklayınız.


Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181