Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?
Devlet tarafından verilen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

2018 yılının Aralık ayında Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet şartı kaldırıldı. Maliklere ikamet şartı aranmaksızın ve aynı türden en fazla bir bağımsız bölüm için kira yardımı yapılırken, kiracı ve sınırlı ayni hak sahiplerinin kira yardımı başvurularının, riskli yapı tespiti için Yapı Kimlik Numarası alınma tarihi itibari ile ikamet şartı aranacak. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 şartları detayları için tıklayınız.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabı şu şekilde;
Birçok kişi tarafından merak edilen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç lira sorusunun cevabı belli oldu. Her yıl yeniden belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 miktarı ilden ile farklılık gösteriyor. Bu kapsamda kira yardımı tutarının üst sınırı 1.150 TL olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de ödenecek. Peki ya illere göre kira yardımı tutarı ne kadar oldu.

İşte illere göre 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı kaç tl sorusunun cevabı;

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabını sizler için derledik. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 da ne kadar oldu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181