Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak?
Her yıl yeniden belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak ?
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 oranları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ocak ayı içerisinde açıklanacak.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019 ?
Kentsel dönüşüm devlet kira yardımı 2019 oranları ​her yıl olduğu gibi bu yılda Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) artış oranına bakılarak belirlenecek. 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri ilden ile farklılık gösterecek.

31 Aralık 2012'de çıkarılan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı olarak ilan edilen yapılardahi hak sahiplerine yapılan kira yardımı TÜFE'deki artışa göre belirleniyor.

Tüketici Fiyatları Endeksi'ndeki artışına göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılında ödenecek olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki devlet kira yardımı kentsel dönüşüm bedelleri 860 liradan 960 liraya yükseltildi. Bu artış doğrultusunda Türkiye genelinde kira yardımı en düşük en düşük 595 lira, en yüksek 960 lira olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne zaman belli olacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kira yardımı dilekçe örneği için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten 5 yıl önce

Subat ayinin ortasini gectik. Kira yardimi miktari ne zaman aciklanacak? Ocak farklarini da bekliyoruz....

banner182

banner181