Kentsel dönüşüm kira yardımı artışı 2019!
Her yıl yeniden belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı artışı 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Devlet tarafından verilen kentsel dönüşüm kira yardımı artışı 2019 detayları belli oldu. Belirlenen bu kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 tutarı üst sınırı 1.150 TL olarak belirlenirken bu tutar İstanbul, Ankara ve İzmir'de ödenecek. Diğer illerde ise kira yardımı miktarları en az 715 TL olarak uygulanacak.

İllere göre değişiklik gösteren kentsel dönüşüm kira yardımı miktarları 2019 detayları için tıklayınız.

2018 yılının Aralık ayında Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet şartı kaldırıldı. Maliklere ikamet şartı aranmaksızın ve aynı türden en fazla bir bağımsız bölüm için kira yardımı yapılırken, kiracı ve sınırlı ayni hak sahiplerinin kira yardımı başvurularının, riskli yapı tespiti için Yapı Kimlik Numarası alınma tarihi itibari ile ikamet şartı aranacak. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 şartları detayları için tıklayınız.

Kentsel dönüşüm kira yardımı artışı 2019 detaylarını sizler için derledik. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 zammı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181