Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'de!
Bu kanunla birlikte riskli alanların kentsel dönüşüm projesi kapsamına alındığını hatırlatan Ceylan, park alanları ve çevre düzenlemeleri ile yaşam alanında katkıda bulunacaklarını ifade etti.

YARINLARI İNŞA EDİYORUZ
Dönüşümün rant aracı haline getirilmemesi uyarısında bulunan Mehmet Ceylan, "Kentsel dönüşümün planlı ve sağlıklı bir yapıya ulaşması için imar ve şehircilik mevzuatını yenilemekteyiz." dedi. Şehirleri sadece bugün için inşa etmediklerinin altını çizen Ceylan, "Amacımız bugünlerden yarını inşa etmek, şehirlerimizi daha yaşanabilir hale getirmektir" dedi.

Ceylan, şunları söyledi: "İnsanla şehri birleştiren bir çalışma içindeyiz aynı zamanda kent estetiğini de içine katmaktayız. Hükümetimiz Türkiye'nin önünde sorun teşkil eden alanları belirleyerek 1300 maddelik bir eylem planı içinde kentsel dönüşüme de yer verdi". 

Yenişafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181