Kentsel dönüşümde kira yardımı ne zaman kesilir?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TÜFE artış oranı kapsamında ödenen kentsel dönüşümde kira yardımı ne zaman kesilir sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne zaman kesilir sorusunun cevabı şu şekilde; Başvuru belgelerinin doğruluğu belirlendikten sonra başlayan kira yardımı maksimum 18 ay sürer ve daha sonra kesilir.

31 Aralık 2012'de çıkarılan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı olarak ilan edilen yapılardahi hak sahiplerine yapılan kira yardımı TÜFE'deki artışa göre belirleniyor. Bu artış doğrultusunda Türkiye genelinde kira yardımı en düşük en düşük 595 lira, en yüksek 960 lira olarak belirlendi.

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne zaman kesilir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar sorusunun cevabı için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181