Kira yardımı sorgulama İzmir!
Kira Yardımı Sorgulama İzmir işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilmekte olup, hak sahiplerinin başvurularının sonuçlarını online olarak öğrenme imkanı bulunmaktadır. 6306 sayılı kanun kapsamında hak sahiplerine ödenen kira yardımı her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen kira yardım tutarları üzerinden hesaplanmaktadır. Bu kapsamda hak sahibinin bulunduğu il için belirlenen kentsel dönüşüm kira tutarı ilgili hak sahiplerine aylık olarak ödenir.

2018 kentsel dönüşüm kira yardım tutarı İzmir için 960 lira olarak belirlenmiş olup, yasa kapsamında kira yardımı almaya hak kazanan kat malikleri başvurularını Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne yaparak kira yardımı talep edebilmektedir.

Peki Kira Yardımı Sorgulama İzmir sayfasına nasıl ulaşılır ? 

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu yapan ve kira yardımı sorgulaması yapmak isteyen hak sahipleri başvuru sonuçlarını öğrenmek içinhttps://www.kentseldonusum.gov.tr/ adresini tıklayarak ziyaret edebilir ve açılan siteden vatandaş girişi bölümü ile giriş yapan hak sahipleri sistem üzerinden istenen bilgileri girdikten sonra kira yardımı sorgulaması yapabilmektedir.

Kira yardımı sorgulama İzmir ile ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve Kurt / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181