Niğde Efendibey kentsel dönüşümde 1. etap tamam!
Niğde Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Birinci etap konutlarının yapımı tamamlanan projede, ikinci ve üçüncü etap inşaatları yükseliyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi'nin ufuk projelerinden biri olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu. 2'nci ve 3'üncü etap inşaatların hızla ilerlediği kentsel dönüşüm alanını, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ve diğer ilgililerle birlikte gezen Başkan Akdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

2018'DE TAMAMLANACAK
Belediye Başkanı Akdoğan, 121 hektarlık alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2018 yılında tamamının bitirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Faruk Akdoğan, "Proje kapsamında çeşitli etaplarda 6 bin konut, ticari alanlar, 35 metreye varan genişlikteki bulvarlar, spor alanları, rekreasyon alanları, restoranlar, alışveriş merkezleri, okullar, camiler ve sosyal donatı alanları yer alacak" dedi.

Milliyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim şamli 7 yıl önce

Satişlar nezaman

Avatar
kadır tatlıses 7 yıl önce

satıslar ne zaman baslıyacak

banner182

banner181