Düzce su kesintisi 22 Ekim 2020!

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Atatürk Bulvarında meydana gelen 500’lük İçme Suyu Ana Hat arızası nedeniyle 22 Ekim Perşembe Günü 10:00-14:00 saatleri arasında bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağını açıkladı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada İçme Suyu Ana Hattında meydana gelen arıza nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağı belirtildi. Açıklamada; 22 Ekim Perşembe Günü 10:00-14:00 saatleri arasında Çamköy Mahallesi, Sancaklar Mahallesi, Körpeşler Mahallesi, Arapçiftliği Mahallesi, Sarayyeri Mahallesi, Akınlar Mahallesi, Karachacımusa Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yeni Mahalle, Karaca Mahallesi, Koçyazı Mahallesi, Beyciler Mahallesi, Çavuşlar Mahallesi, Hamidiye Mahallesi ve Burhaniye Mahallelerinde geçici su kesintisi yapılacaktır.

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 3 yıl önce

Yani saat 10 ve 14 diyorsunuz ama sabahın 5 inde gidip bir buçuk saattir suyun olmaması da gerçekten tuhaf bir durum teşekkür ediyorum bunun için

banner182

banner181