TOKİ Kilis kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki Kilis kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kilis kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan kilis toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 18 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

Kilis Toki kura sonuçları için tıklayınız.  

Başvuruları 20 Mart'ta başlayan Toki Kilis evleri 2019 projesinin başvuru tarihi 26 Nisan'da sona erdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Toki Kilis 2019 projesinin başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kilis İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edildi.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Kilis Toki projesinde dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 500 adet, brüt 75 metrekare
3+1 nitelikli 250 adet, brüt110 metrekare

Kilis Toki fiyat için tıklayınız.
Kilis Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki Kilis kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Kilis toki çekiliş sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181