Çatalca Kiptaş dükkan satışı!
Çatalca Konutları projesi içerisinde yer alan Çatalca Kiptaş dükkan satışı detaylarını sizler için araştırdık.

Çatalca Kiptaş dükkan satışı detayları şu şekilde; Sektörde adından sıkça söz ettiren Kiptaş Çatalca Konutları meydanında yer alan işyerleri teklif alma usulü ile satışa çıktı. 18 adet işyerinin satılacağı açık artırmaya katılmak isteyenlerin 21 Aralık 2108 tarihi saat 17:00'ye kadar satış şartnamesini alarak, KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne teslim etmesi gerekiyor.

Dubleks işyerlerinin bulunduğu Kiptaş Çatalca Konutları açık artırması 25 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan Kiptaş Çatalca Konutları işyeri satışı Kiptaş Genel Müdürlüğü'nden 50 TL karşılığında dosya alınıyor. 

Güzelce, Kumburgaz ve Silivri ilçelerinin çevrelendiği bir bölgede hayata geçirilen Kiptaş Çatalca Konutları 6 katlı 180 bloktan oluşuyor. 2 bin 138 adet konutun yer aldığı projede geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, 2 adet cami, 34 derslikli okul ve yürüyüş alanları yer alıyor.

Çatalca Kiptaş dükkan satışı detaylarını sizler için derledik. Çatalca Kiptaş satılık işyerleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181