Hadımköy Kiptaş 3. etap projesi!
İsminin Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap projesi olarak belirlendiği Hadımköy Kiptaş 3. etap projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Satışların tamamlandığı Hadımköy Kiptaş 3. etap projesi 47 bin metrakare alan üzerinde inşa ediliyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren proje 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir konumda yer alıyor. 7/24 profesyonel güvenlik hizmeti, kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, her dairede görüntülü interkom sistemi bulunan Deliklikaya Kiptaş satılık daireler konut alıcılarını bekliyor.

İstanbul’un en hızlı ve planlı bir şekilde gelişen bölgesi Hadımköy’de hayata geçirilen Hadımköy Kiptaş 3. etap projesinde süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengarenk peyzaj düzeni bulunuyor. Hadımköy Konutları 1.Etap ve 2.Etap’ın tamamlanmasının ardından hayata geçirilen projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181