Kiptaş 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın yapılacak!
Kiptaş tarafından Kiptaş 3. Gayrimenkul Müzayedesi ile 54 adet dükkan satışa sunulacak.

Açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak olan 54 adet dükkanın ihalesi 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Halka açık olacak olan müzayedede katılımcılar www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

Kiptaş 3. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında Referans Başakşehir Vadi ile Silivri Konutları 3. Etap projelerindeki dükkanlar ilk kez satışa çıkarılıyor. Ayrıca katılımcılar  Hadımköy 2. Etap, Vaditepe Bahçeşehir, Vaditepe Göl Evleri, Maltepe 2. Etap ve Sahilpark’ta bulunan dükkanlar için de teklif verebilecekler. 

Genel olarak dükkanların fiyatları 170 bin TL’den başlıyor. Dükkanlara peşin ya da %40’ı peşin, kalan bakiye ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, %6 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle sahip olunabilir.

Kiptaş 3. Gayrimenkul Müzayedesi detaylarını sizler için derledik. Kiptaş dükkan ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181