Kiptaş 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran 2021'de yapılacak!

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden, İstanbul’da muhtelif bölgelerde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa ile İGDAŞ’a ait taşınmazları “5. Gayrimenkul Müzayedesi”nde şeffaf koşullarda açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor.

Halka açık müzayede, 23 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

Saat 11.00’de gerçekleşecek birinci oturumda İGDAŞ’a ait “Merter Eski Hizmet Binası” ve “Ünalan İkmal Sahası” arsası satışa çıkarılacak.

Aynı gün saat 13.00’de başlayacak 2. oturumda ise KİPTAŞ portföyünde bulunan Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta 11 ticari birim, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri’nde 5 ticari birim, Referans Başakşehir Vadi’de 8 ticari birim, Hadımköy 2. Etap’ta 1 ticari birim, Zeytinburnu Sahilpark’ta 1 ticari birim olmak üzere toplam 26 ticari birim ile Başakşehir’de 5, Silivri’de 1 olmak üzere 6 arsa yatırımcılara sunulacak.

26 DÜKKAN, 6 ARSA VE İGDAŞ GAYRİMENKULLERİ ALICILARINI BEKLİYOR

2019 yılının Ekim ve Aralık aylarında, 2020 yılının ise Mart ve Ekim aylarında toplam dört kez halka açık müzayede gerçekleştiren KİPTAŞ, “5. Gayrimenkul Müzayedesi” kapsamında bu kez kendi bünyesindeki 26 dükkan ve 6 arsanın yanı sıra İGDAŞ’a ait Merter Eski Hizmet Binası ve Ünalan İkmal Sahası arsasını yatırımcılarla buluşturmayı amaçlıyor.

KİPTAŞ yeni yönetimiyle birlikte şirket tarihinde ilk kez düzenlenen müzayedelerle gayrimenkuller şeffaf ve rekabetçi koşullarda, halka açık ve online teklif imkanı ile açık artırma usulü ile satışa sunuldu. KİPTAŞ bünyesindeki gayrimenkullerden elde edilecek gelir diğer müzayedelerde olduğu gibi “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanılacak.

YÜKSEK YATIRIM DEĞERİNE SAHİP TİCARİ BİRİMLER

Müzayede kapsamında satışa çıkacak arsaların fiyatı; 28 Bin 550 lira (KDV dahil) ile 645 milyon 383 bin 584 lira (KDV dahil) arasında değişirken ticari birimlerin fiyatı ise 206 bin 500 lira (KDV dahil) ile 173 milyon 666 bin 420 lira (KDV dahil) değişmektedir.

Bağımsız birim katalogları ve teknik şartnameler için tıklayınız.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181