Kiptaş Alibeyköy Konutları!
Kiptaş Alibeyköy Konutları ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde Kiptaş evleri Eyüp konut alıcılarına sunuluyor.

Kiptaş Eyüp Alibeyköy adres bilgisi şu şekilde; Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii) TEM Alibeyköy Kavşağı
Telefon : 444 6 876

İşte Kiptaş Alibeyköy Konutları detayları;

5. Levent 
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen 5. Levent projesinde 1+1'den 4+1'e, 50'ye yakın farklı tipte tasarlanan 2 bin 288 daire bulunuyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip ​5. Levent Güzeltepe etabında yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri yer alıyor. 5. Levent fiyatları için tıklayınız.

​5. Levent Güzeltepe
Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanına sahip olan 5. Levent Güzeltepe projesi 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. 1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen proje 4 bin konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak. 17 ayrı blok ve 2 mahalleden oluşan 5. Levent Güzeltepe projesinde dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 5. Levent Güzeltepe fiyatları için tıklayınız.

Kiptaş Alibeyköy Konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181