Kiptaş Bayrampaşa projesinde inşaat süreci devam ediyor!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa'nın en değerli ve en büyük arazisini KİPTAŞ kalitesiyle kentsel dönüşüm kapsamında İsmetpaşalılara sunuyor. Yerinde dönüşüm modeliyle, mahalle konseptinde geliştirilen çevre dostu projede hak sahipleri projenin tamamlanmasının ardından kendi seçtikleri eve taşınabilecek. Kendi enerjisini üreten toplam 2.277 konutun yer aldığı, 33 farklı daire planı ve 1+1, 2+1, 3+1 açık-kapah mutfak seçenekleri bulunan proje, 21 bin metrekare yeşil alana ve zengin sosyal donatılara sahip.

Proje kapsamında; her ihtiyacın karşılanabileceği çarşı caddesi, cami, kültür merkezi, medikal çarşı, park, eğitim tesisi, açık spor alanları ve yürüyüş parkuru ile 3.058 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

30 METRELİK SOKAK
80 bin metrekare trafiğe kapalı alanda 12 metreden 30 metreye kadar değişen sokak genişliklerine sahip Bayrampaşa-İsmetpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi; modern tasarımı, geniş peyzajı, yayalaştırılmış ferah sokakları ve özellikli konumuyla mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağlayacak.

Akıllı sistemler var
Proje, enerji verimliliği ve sürdürülebilir çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor. Proje; yenilenebilir enerji konseptinde güneş panelleri, akıllı cöp toplama sistemleri, akıllı su sayaçları, akıllı bina izleme ve aydınlatma sensörleri, akıllı acil durum sistemleri, elektrikli araç ve bisiklet şarj istasyonları gibi yenilikçi teknolojilere sahip yeşil binalardan oluşuyor. Birçok özelliği ile sitede yasayanlara büyük avantaj sağlayacak projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji üretimi maksimum düzeyde tutulacak. Uluslararası Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi'nde Birincilik Ödülü alan Bayrampasa-lsmetpasa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yerinde dönüşüm modeliyle sadece İstanbul için değil Türkiye'de model proje özelliği ile öne çıkıyor.

Star Gazetesi

Kiptaş Bayrampaşa nerede? Tıklayınız.

Kiptaş Bayrampaşa teslim tarihi için tıklayınız.

Kiptaş Bayrampaşa fiyatları için tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181