Kiptaş Çatalca Konutları kurası 13 Mayıs'ta çekilecek!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projelerinden biri olan Kiptaş Çatalca Konutları kurası 13 Mayıs 2018 tarihinde Pazar günü çekilecek.

Kiptaş Çatalca Konutları kurası Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi Sultançifliği Mah. Eski Edirne Asfaltı Sultangazi/İSTANBUL adresinde 13 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek. Az katlı mimariye sahip olan Kiptaş Çatalca Konutları kurası sonucunda  2+1 dairelerin hak sahipleri belli olacak. Daire belirleme kurası Noter huzurunda gerçekleştirilecek. 


Toplam 6 katlı 180 bloktan oluşan projede dairelerin tümü 83 ve 85 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Kura çekilişinin programa göre yapılabilmesi için hak sahiplerinin belirtilen adreste bulunmaları gerekmektedir. Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecek. Kura çekimine gelen hak sahipleri nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulundurmalıdır. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır. Ayrıca kura çekimine iştirak etmeyenlerin kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181