Kiptaş Çatalca Konutları ne zaman teslim edilecek?
Kiptaş tarafından hayata geçirilen Kiptaş Çatalca Konutları ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

6 katlı 180 bloğun yer aldığı Kiptaş Çatalca Konutları ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede konutların teslimleri 6 Ağustos tarihinde başlıyor. Daire teslimlerinin 12 Ekim 2018 tarihine kadar devam edeceği Kiptaş projesinde konutların teslimleri Çatalca Konutları site yönetim ofisinde gerçekleştirilecek. Konut teslimlerinin güvenli ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için hak sahiplerinin teslim programında yer alan tarihlere uymaları gerekiyor.

Konutlar hak sahiplerine bulunduğu yerde ve müştereken imza edilen “Konut Durum Tespit Teslim Formu” ile teslim edilecek.  Hak sahibi konutunu teslim almamış olsa bile 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi ve Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri gereğince site ortak giderleri ile aidatları ödemek zorundadır.

Çatalca Konutları tesliminde aşağıdaki belgelerin Kiptaş'a iletilmesi gerekmektedir.
1. Satış Vaadi Sözleşme Fotokopisi,
2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
3. İkametgah Taşıma Taahhütnamesi (Teslim Ofisinde Düzenlenecektir),
4. Son ödeme dekontu (Geriye dönük borç olması halinde daire teslimi yapılmayacaktır.)
5. Hak sahipleri “Doğalgaz Abonelik Bedeli”nin şirketimiz IBAN hesabına (KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. V e Tic. A.Ş. Vakıfbank Validesultan Şubesi TR68 0001 5001 5800 7296 1344 36) yatırıldığına dair “Banka Dekontu”,
6. Konutu vekâleten alacaklar için (Ek-2)’de yer alan örneğe uygun noterce düzenlenmiş vekâletname,
7. Hak sahipleri “Ortak Gider Avans” ve “İski ve Elektrik Abonelik ve Sözleşme” bedellerinin Site Yönetim hesabına yatırıldığına dair “Banka Dekontu’ TEB BAHÇELİEVLER HAZNEDAR Şubesi, Şube Kodu: 434 IBAN NO:TR71 0003 2000 0000 0062 1961 10 Hesap İsmi: ÇATALCA KONUTLARI SİTESİ SİTE YÖNETİMİ Hesabına HAK SAHİBİNİN ADI-SOYADI, BLOK VE DAİRE NUMARASI’NIN açık şekilde yazılarak/yazdırılarak ödenmesi gerekmektedir
8. DASK Poliçesi: Banka kredisi kullanmış olan müşterilerimiz ilgili şubeden, KİPTAŞ taksitli satın almış olan müşterilerimiz teslim ofisinde yaptırabileceklerdir.
Not: Teslim ofisine ilgili banka tarafından Mobil Banka Aracı kurulacaktır.

Kiptaş Çatalca Konutları ne zaman teslim edilecek sorusu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181