Kiptaş Evleri Eyüp!
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen Kiptaş Evleri Eyüp projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Kiptaş Evleri Eyüp projeleri 5. Levent ve 5. Levent Güzeltepe isimleri ile 2 etap olarak hayata geçiriliyor. 1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla hayata geçirilen projeler 473 bin metrekare arazi üzerinde konumlandırılıyor. 1+1'den 4+1'e, 50'ye yakın farklı tipte tasarlanan dairelerin bulunduğu 5. Levent projesinde toplam 2 bin 288 daire yer alıyor. Ayrıca 5. Levent Güzeltepe projesinde ise 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiklik gösteren 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler bulunuyor. 

İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt olacak olan projelerde yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri yer alıyor. 4 bin metrekare cadde konseptindeki 5. Levent Çarşısı semt sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. 

5. Levent konut kampanyası için tıklayınız.
5. Levent Güzeltepe projesi detayı için tıklayınız.

Kiptaş Evleri Eyüp projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181