Kiptaş Fikirtepe ne zaman başlıyor?
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kiptaş Fikirtepe ne zaman başlıyor sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Kiptaş Fikirtepe ne zaman başlıyor sorusunun cevabı şu şekilde; Anka 1. etapta çalışmaları sürerken şimdi de Vartaş'ın Renovia projesinin yer alacağı adası için harekete geçildi. Ceylan İnşaat'ın Fikirtepe arazisini Kiptaş devraldı ve bu adada çalışmaları Kiptaş sürdürecek.

Kiptaş Fikirtepe'de yarım kalan Anka, Vartaş ve Ceylan İnşaat'a ait olan adaları devraldı. Kiptaş'ın devam edeceği projeler hakkında detaylık netlik kazandıkça sitemizde yer alacak. Türkiye’de kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe, Bağdat Caddesi’ne rakip Prestij Caddesi, parkları, meydanları, eğlence mekanları, sanatsal etkinlik ve oyun alanları ile ülkemizin en iddialı yaşam ve yatırım merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Kiptaş Fikirtepe ne zaman başlıyor sorusu ile ilgili bilgiler netlik kazandıkça 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181