Kiptaş gelecek projeleri!
Kiptaş gelecek projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Markalı konut projesi üreticilerinden Kiptaş yeni projeleri için çalışmalara devam ediyor.

8 Mart 1995 yılında kuruluşunu tamamlayarak faaliyete başlayan Kiptaş planlanan konut projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Kiptaş yeni ev projeleri ile yatırımcının ilgisini çekmekmeyi hedefliyor. Başlıca görevi İstanbul’un çarpık yapılaşmasına çözüm getirmek olan Kiptaş, kuruluşundan bugüne 75 bin konut yaparak İstanbul’a kazandırdı.

İşte Kiptaş gelecek projeleri listesi;

Kiptaş Eyüp yeni proje
Yatay mimariyi esas alan Kiptaş imzası taşıyan Kiptaş Eyüp projeleri için çalışmalar devam ediyor. Kiptaş kentsel dönüşüm kapsamında Eyüp'ün 2 noktasında proje geliştiyor.  Kiptaş kentsel dönüşüm kapsamında Akşemsettin ve Yeşilpınar mahallelerinde proje üretecek. Akşemsettin ve Yeşilpınar kentsel dönüşüm projeleri dışında ayrıca Eyüpsultan Belediyesi 3 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kiptaş Eyüp yeni proje detayları için tıklayınız.

Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi
99 bin 571 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesinin 530 konut ve 30 ticari alandan oluşması bekleniyor. 3 blok olarak tasarlanması beklenen Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesinde 172 adet 1+1, 252 adet 2+1 ve 252 adet 3+1 daire tiplerinin bulunması planlanıyor. Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Kiptaş Pendik yeni proje
Satışa çıkan Yeşilce Aydos projesi ile aynı bölgede inşa edilecek olan Kiptaş Pendik yeni proje için teknik çalışmalar devam ediyor.  Kiptaş'ın gelecek projeleri arasında yer alan Pendik projesi ile ilgili daire tipleri, büyüklükleri, kat planları, sosyal donatı alanları gibi proje özelleri ilerleyen zamanda netlik kazanacak. Kiptaş Pendik yeni proje detayları için tıklayınız.

Kiptaş Başakşehir yeni proje
Kiptaş Başakşehir yeni projeler içerisinde 4 bin konutluk Bahçeşehir - Vaditepe projesine komşu alanda Vaditepe 4 projesi yer alacak. Vaditepe 4 projesi adıyla tümü memurlar için planlanan projede en az bin 600 adet konutun bulunması öngörülüyor. Kiptaş Başakşehir yeni proje detayları için tıklayınız.

Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi
Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesinin 530 konut ve 30 ticari alandan oluşması bekleniyor. 99 bin 571 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan projede 1700 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. Kiptaş Kartal kentsel dönüşüm projesi detayları için tıklayınız.

Kiptaş Silivri 4. etap
8-9 katlı bloklardan oluşması öngörülen Kiptaş Silivri 4. etap projesinde 2+1 dairelerin bulunması bekleniyor. Dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilecek olan proje Kiptaş Silivri 3.etabın karşısında yer alacak. Kiptaş imzası ile hayata geçirilecek olan 4. etapta 4 bin 455 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. Kiptaş Silivri 4. etap detaylı bilgi için tıklayınız.

Kiptaş gelecek projeleri ile ilgili detayları sizler için derledik. Yeni yapılacak kiptaş evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181