Kiptaş'ın 'Halka Açık 6. Gayrimenkul Müzayedesi' 15 Ekim'de!

KİPTAŞ, İstanbul’un muhtelif bölgelerde bulunan 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ile 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor. 

Müzayede 15 Ekim saat 11.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde Konferans Salonu’nda yapılacak. KİPTAŞ internet sitesi üzerinden de yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden teklif verilebilecek. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından düzenlenen “Halka Açık 6. Gayrimenkul Müzayedesi”, 15 Ekim Cuma günü saat 11.00’de başlayacak. KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek müzayedenin birinci oturumunda Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satışa sunulacak. 

Saat 14.30’da başlayacak ikinci oturumda ise; İstanbul’un muhtelif bölgelerindeki 48 dükkan yatırımcılar için satışa sunulacak. Yine aynı oturumda, Başakşehir’de 3, Silivri’de 1 olmak üzere toplam 4 arsa ile KİPTAŞ bünyesinde bulunan 1 çekme karavan da satılacak. 

Katılımcılar, www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden de canlı yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

MÜZAYEDE GELİRİ KENTSEL DÖNÜŞÜME

KİPTAŞ, 2019 yılından bu yana 6.’sı gerçekleşen müzayededen elde edeceği geliri “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanılacak.

Müzayede kapsamında satışa çıkacak ticari birimlerin fiyatı 180 bin lira (KDV hariç) ile 6 milyon 164 bin lira (KDV hariç) arasında değişirken, konut fiyatları 741 bin 542 lira (KDV dahil) ile 1 milyon 746 bin 492 lira (KDV dahil) arasında satışa çıkacak. Müzayede ile ilgili tüm bilgilere www.kiptas.istanbul adresinden ulaşmak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181