Kiptaş İzmit Çınar Evler'in kura çekimi yarın yapılacak!

İzmit Çınar Evler projesi için 28 Aralık ve 18 Ocak tarihleri arasında tarihleri arasında yapılan ön başvuru süreci tamamlanmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliğiyle İzmit  Arızlı Mahallesi’ndeki inşasına başlanan 143 konutluk “İzmit Çınar Evler” projesi için başvuru 18 Ocak saat 17:00 itibariyle sona erdi.

28 Aralık’ta temel atma töreni düzenlenerek inşasına başlanan konutlar 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 m2 olan 66 adet 2+1 ara kat daire, 124 m2 olan 40 adet 3+1 olmak üzere 4 blokta 143 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. Projedeki konutların yüzde 21’ine denk gelen kısmı şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri; en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığını belgeleyen tüm sağlık personeli için ayrıldı.

22 Ocak Cuma günü saat 10.00’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılacağı kura çekilişi ile  “KİPTAŞ İzmit Çınar Evler” projesi hak sahipleri belirlenecek.  Noter huzurunda yapılacak çekiliş KİPTAŞ’ın sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.

Kitaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181