Kiptaş kentsel dönüşüm Eyüp!
Markalı konut projesi üreticilerinden Kiptaş kentsel dönüşüm Eyüp detaylarını sizler için araştırdık.

Sektörde adından sıkça söz ettiren Kiptaş kentsel dönüşüm Eyüp çalışmalarına hızla devam ediyor. İlçenin farklı bölgelerinde yer alan Kiptaş Eyüp kentsel dönüşüm çalışmalarını Eyüpsultan Belediyesi ile birlikte yürütüyor.

Vatandaş odaklı kentsel dönüşümün yapıldığı Eyüpsultan ilçesinde Kiptaş Akşemsettin projesi ve Kiptaş Çırçır projesi için çalışmalara başladı. Öğretmen Blokları ve altındaki gecekonduları kapsayan proje için görüşmeler bittikten sonra imzalar atılacak. İmzalar atıldıktan sonra projeye göre uygulamaya geçilecek.

Kiptaş Çırçır kentsel dönüşüm projesi için ise Çırçır Camisi'nin arkasındaki yaklaşık 8 dönümlük arazide dönüşümü öngören bir sunum yaptı. Alanda ölçümler ve tespitler yapıldıktan sonra proje başlayacak.

Altay Sokak’ta açılan ofiste projeyle ilgili bilgi veren Kiptaş Eyüpsultan kentsel dönüşüm projelerine Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edecek. Kiptaş Yeşilpınar'da Sağlık ve Gençlik Sokak’ta yer alan projeleri için de bir ofis açacak ve benzer süreç bu bölgede de işleyecek.

Kiptaş kentsel dönüşüm Eyüp detaylarını sizler için derledik. Eyüp kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181